dilluns, 11 de febrer del 2008

Els Jocs Olímpics



Els Jocs Olímpics son molts esports. Es fan cada quatre anys. Aquest any es faran a Pekin. Al cole del Bon Pastor aquest any farem als Jocs Olímpics que son:FUTBOL,BASKET,TAEKONDO, TENNIS...








4 comentaris:

Carolina ha dit...

EL FUTBOL
El futbol és un esport que es practica als jocs olimpics. El futbol és un esport d'equip que es practica entre dos equips d'onze jugadors. Per mi el futbol es el millor esport del mon i es juga amb una pilota. Ha de tenir un arbitre per controlar el joc.
El futbol és un esport molt antic i on es guanyen molts diners.

Carolina ha dit...

LLUITA LLIURE
La lluita lliure: els meus jugadors favorits són molt àgils. La lluita lliure també és un esport dels Jocs Olímpics. Però les primeres proves olímpiques van ser en els Jocs Olímpics d’estiu del 1904 a als Estats Units.

Carolina ha dit...

 JOCS OLIMPICS

Els Jocs Olímpics són un esdeveniment esportiu internacional celebrat durant els darrers setze dies d'un període de quatre anys anomenat Olimpíada.

Iniciats originalment a l'antiga Grècia, van ésser recuperats pel baró de Coubertin a la fi del segle XIX. Els primers jocs de l'era moderna s'organitzaren a Atenes el 1896. Actualment se celebren els Jocs Olímpics d'estiu cada quatre anys en els anys múltiples de quatre, i els Jocs Olímpics d'hivern també cada quatre anys, en els altres anys parells no múltiples de quatre. Els primers Jocs Olímpics d'hivern es disputaren a Chamonix (França) el 1924.

JOCS OLIMPICS
Les mascotes olímpiques de Pekín tenen aquests colors
• Vermell :America
• Groc : Asia
• Negra : Africa
• Blau : Europa
• Verd : Oceania


Tania Borysenko

Carolina ha dit...

EL TENNIS
El tennis és un esport olímpic que es pot jugar en parelles o sol, és molt divertit. Per jugar es necessiten pilotes, raquetes i una xarxa. El meu jugador preferit és el Rafa Nadal. Tennis és una paraula francesa.

Amine Bassat.