dilluns, 5 de novembre del 2007

comencem un nou curs!!!!


Comencem una nova etapa en l'escola i esperem el millor d'aquest curs, tot dependrà del nostre esforç i les ganes de treballar en equip!!!.

problemes?, dubtes?, preguntes? com bons amics solucionarem tot...!!!



3 comentaris:

Carolina ha dit...

Hola:
Sóc la Katherine. He tornat a l’aula perquè estava a Colòmbia.
Em vaig anar al Setembre i vaig tornar l’octubre. Em va agradar molt avari-hi de tornar al meu país que feia 4 anys que no anava. vaig anar als 15 anys de una cosina, Kenya. Tot va estar molt bonic. També vaig visitar la meva germana i la seva filla, la meva cosina es una nena encantadora jo me l’estimo molt, perquè som molt semblants. També em va agradar un circ que hi havia al meu barri.

Una altre vegada a començar aquet any faré tot el que pugui per fer esforçar-me a aprendre i a estudiar.

Carolina ha dit...

Hola sóc la Luzzitha:
Jo sóc d’Ecuador, en les meves vacances han sigut molt divertides perquè he estat
molt temps a la platja a l’estiu.
També he anat a dormir a casa d’uns amics dels meus pares i ells també han vingut a casa meva a dormir, i tot aquell temps que he estat a la casa de l’amic del meu pare ho he passat mol bé. Hem estat a la piscina de casa seva quasi tota una setmana, també he fet moltes coses i he vist moltes pel.lícules i m’he anat a dormir molt tard ni tant sols després que els meus pares ens hagin vingut a veure no ens voliem anar.

Carolina ha dit...

Aquest any comença un any nou,estem el curs del 2008-2009.Aquest any estudiaré més
Faré el màxim per aprovar el curs. Ara es una mica més complicat que l’any passat.
Vull treure bones notes pels meus pares i per mi quan sigui gran. Vull aprovar perquè si repeteixo aquest any és un any més en el col•legi i no vull perdre un any més. L’assignatura que em va millor que es l’Anglès. Els professors no han canviat.
Lester Reyes