dimecres, 27 de febrer del 2008

LLIBRES


Si us agrada llegir podeu trobar milers de llibres que són molt interesants.
Hi ha de molt tipus: intrigues, aventures, por, d'amor, misteri, mitologia,
llegendes, etc...
podeu llegir un d'aqusts exemples que són molt bons:
El secreto de los brujos: Tracta sobre una noia que va perdre als seus pares quan ells van anar a buscar alguna cosa al mar.

Després van trobar a un noi a la platja inconscient . uns dies després va apareixer un mariner que va convidar al noi i a la noia a fer una missió molt perillosa per esbrinar on estaven els pares de la noia.
lo recomano perqué és molt bo.

Si voleu llegir un llibre en català, poso un exemple:

El princep Alì: és un llibre amb una mica d'aventura.


2 comentaris:

Carolina ha dit...

Aquest llibre l’ he llegit a l’escola perquè a tots els nens de 1r ESO van llegir un llibre.

“La mandràgora de les dotze llunes” és una novel•la que tracta d’un home que té una filla que es diu Lara . Aquest home es diu Oso i havia d’aconseguir una planta que sol es trobava a una comunitat d’ Espanya que es deia Toledo.

La filla d’aquest home va ser segrestada per un home musulmà perquè li hi havia dit que si no tornava de Toledo amb la planta segrestaria a la filla, la filla va ser segrestada. Després el seu pare va trobar la planta i va poder rescatar a la seva filla.

A mi casi no m’agradat aquest llibre

Laura Yomayusa

Carolina ha dit...

FAIRY OAK

Aquest llibre tracta de un poble màgic on hi ha bruixes, mags i persones sense poders, un dia van néixer unes bessones el 31 d’octubre,amb 12 hores de diferencia, la primera (Pervinca), va néixer a les 12 de la matinada, i la segona (Vainilla), va néixer a les 12 del mati, després comencen a descobrir els seus poders i s’embarquen en una fantàstica aventura.

A mi m’agradat molt.

MATEO CORTÉS.